top of page

Werken als passie

Het klinkt misschien gek maar 'werken' in het algemeen is mijn grote passie. Niet per se om het werken op zich, hoewel ik daar veel voldoening in kan beleven, maar vooral vanwege de heel uiteenlopende ervaringen die je erin opdoet. De talloze werelden die je erdoor ontdekt. In de tijd voor m'n 16e - als je nog niet officieel mag werken - zocht ik heitje-voor-kwarweitje-baantjes en bracht folders rond. Dat werd later een krantenwijk en vanaf het moment dat dat kon ging ik  'serieus' aan de slag. In de horeca (in veel verschillende settings), in sales, training en de modellenwereld.

 

Tegen de tijd dat ik 22 was, en inmiddels ook studeerde, realiseerde ik me dat ik alles bij elkaar voor tientallen werkgevers had gewerkt. En dat zijn er in de loop der tijd alleen maar meer geworden in zowel de commercie (met name functies gericht op coaching en verkoop) als in de not-for-profit (waaronder overheid (beleid), welzijn (jongerenwerk) en zorg (facilitair)). Al die werkplekken hebben bijgedragen aan leren zien hoe je dingen anders kunt organiseren, met minder moeite, meer plezier en dus meer tijd- en geldwinst. Een studie aan de universiteit in religie en levensbeschouwing, bracht alle in de wereld opgedane ervaring in een groter perspectief van hoe je zin en betekenis geeft aan leven en dus werken (dat immers zo'n groot deel van mijn leven uitmaakte).

 

Mijn LinkedIn-profiel geeft meer in detail informatie over mijn ervaring. En de kunde die daaruit voortgekomen is. Als ook  hoe anderen mij hebben ervaren in uiteenlopende samenwerkingsvormen en - verbanden. Wil je meer weten, kijk dan hieronder verder.

 

Mijn bio op LinkedIn

2014-08-16 13_edited.png

Kijk hier voor het beeldverhaal over hoe het businessplan voor Vind de Veelheid

tot stand kwam.

bottom of page